Menu Close

particulieren → sparen en beleggen

 

Sparen en beleggen

Je hebt er net een lange carrière opzitten en wil genieten van je pensioen. Tijd om mooie reizen te maken, nieuwe hobby’s te ontdekken of te profiteren van de kleine dingen zoals een etentje met vrienden. Dat begrijpen wij. Daarom willen we je helpen om je levensstandaard te behouden en geven we je graag advies over (pensioen)sparen en beleggen.

Pensioensparen

Zorgen voor je eigen pensioen door aan pensioensparen te doen is belangrijker dan ooit. Hoe sneller je ermee start, hoe beter. Bovendien is het ook fiscaal interessant: je recupereert tot 30% van je storting via de belastingen.

Langetermijnsparen

Aanvullend op het pensioensparen, behoort ook langetermijnsparen tot de mogelijkheden. Als je geen hypothecaire lening (meer) hebt lopen kan dit een interessant hulpmiddel zijn om fiscaalvriendelijk een aanvullend pensioen op te bouwen.

Beleggingen

Lage rentevoeten zorgen ervoor dat het geld op je zicht- of spaarrekening niet rendeert. Wij bekijken samen met jou je risicoprofiel en doen een voorstel op maat om je spaargeld beter te beleggen, met zowel opties op korte als lange termijn.

"Bij sparen en beleggen zijn er geen standaardoplossingen. Hoe beter we je kennen, hoe makkelijker het is om een voorstel op maat uit te werken. De beste manier is een persoonlijk gesprek."

Koen Desmet

Vragen?

Bel tijdens kantooruren naar 011683158

 

Vraag een offerte aan
Vul het formulier in

 

Ontvang de nieuwsbrief
Schrijf je in