Menu Close

Onze aanpak

Bij ons kan je altijd rekenen op een professionele, proactieve en doordachte aanpak. We bouwen op meer dan 60 jaar ervaring en dat voel je. Ons team kent de knepen van het vak en zet zich dag in dag uit in om jou als particuliere of zakelijke klant de beste mogelijke service te leveren. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar kunnen we je bovendien altijd de beste formule op de markt aanbieden.

Als klant verwacht jij van ons onderbouwd advies, uitgebreide kennis van je dossier en een persoonlijke aanpak. Terecht. Daarom waken we erover dat we jou en of je bedrijf écht kennen. 

We vergelijken voortdurend het aanbod van verschillende maatschappijen, zodat we jou de voordeligste en vooral de beste polissen kunnen aanbieden. We adviseren, informeren en ondersteunen je bij het selecteren van de verzekeringen die aansluiten bij je persoonlijke of zakelijke situatie.

Wij kiezen voor echt persoonlijke service

Voor ons ben je niet zomaar een nummer, maar een mens van vlees en bloed. Je levenssituatie – en dus ook je behoeftes – veranderen voortdurend en dan pas je best ook je verzekeringen aan. Wij evolueren met je mee en houden je op de hoogte van interessante wijzigingen op de markt, zodat jij en je gezin, je bezittingen of je zaak altijd optimaal verzekerd zijn.

Expert in schadebeheer

En wat bij een schadegeval? Wij zorgen voor een snelle en accurate afhandeling, dat spreekt voor zich. Maar we gaan nog een stapje verder en gaan tot op het bot om jouw belangen te verdedigen. Bij ons is je dossier in goede handen. Kort samengevat: wij willen jou volledig ‘ontzorgen’ en jij komt als klant altijd op de eerste plaats. 

 

Onze kantoormascotte verwelkomt je altijd even enthousiast en laat je hart smelten met die trouwe hondenogen en ondeugende snoet.

Siena

Vragen?

Bel tijdens kantooruren naar 011683158

 

Vraag een offerte aan
Vul het formulier in

 

Ontvang de nieuwsbrief
Schrijf je in