Menu Close

bedrijven → wagenpark

 

Wagenpark

Je eigen wagen, de wagens van de medewerkers of bestelwagens? Wij hebben ervaring met het verzekeren van wagenparken, van klein tot groot. Naast de verplichte verzekering BA en een eventuele Omnium (klein of groot) zijn er verschillende bijkomende opties die bepaalde risico’s kunnen indekken.

Verzeker je volledige wagenpark

BA (Burgerlijke Aansprakelijkheid)

Je bent bij wet verplicht om voor elke type voertuig een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) af te sluiten voor de schade die je aan derden kan toebrengen. De basiswaarborgen zijn bij iedere verzekeringsmaatschappij gelijk, maar het vergelijken van bijkomende dekkingen of andere voordelen kan zeker nuttig zijn.

Omnium

Hoge herstellingskosten of een voertuig dat total loss is? Eigen schade wordt niet vergoed door een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Daarom is het noodzakelijk om een omniumverzekering af te sluiten. Afhankelijk van de voertuigen in jouw wagenpark werken wij een gepersonaliseerde offerte uit.

Vul je basisverzekeringen aan met waarborgen op maat

Bijstand

Een lekke band, de motor van je vrachtwagen die het begeeft? Onderweg kunnen er altijd problemen ontstaan. Met een bijstands-verzekering worden jij en je medewerkers snel terug op weg geholpen.

 

Bestuurdersverzekering

Ga je als bestuurder in de fout of één van je medewerkers? Een omniumverzekering dekt enkel en alleen stoffelijke schade. Met een bijkomende bestuurdersverzekering wordt ook de eigen lichamelijke schade verzekerd.

Young Latin American woman at a garage talking to a mechanic about her car

Rechtsbijstand

Een waarborg rechtsbijstand helpt je om verhaal uit te oefenen bij een ongeval in recht of om jouw belangen te verdedigen bij een ongeval in fout, conflicten met een garagist of inbreuken tegen de wet of wegcode. Deze polis kunnen we opnemen in je autoverzekering, maar kan ook als afzonderlijke verzekering afgesloten worden.

Vervoerde goederen & materiaal

Vervoer je jouw eigen (dure) materiaal of goederen van een klant? Dan ben je daar natuurlijk verantwoordelijk voor. Bij een ongeval kunnen ook de producten die je vervoerde, beschadigd raken. Dankzij een bijkomende verzekering voor Vervoerde goederen & materiaal, voorkom je extra kosten na een ongeval.

“Wij hebben ervaring met vloten van meer dan 100 voertuigen. Personenwagens, vrachtwagens of andere types? Er is altijd een verzekeringsproduct op maat om je wagenpark optimaal te beschermen.”

Stef Plevoets

 

Vragen?

Bel tijdens kantooruren naar 011683158

 

Vraag een offerte aan
Vul het formulier in

 

Ontvang de nieuwsbrief
Schrijf je in