Menu Close

bedrijven → inkomen & pensioen

 

Inkomen & pensioen

Je bent ondernemer en bouwt volop aan je eigen zaak. Maar denk je ook aan wat er met je bedrijf gebeurt als je morgen uitvalt door ziekte of een ongeval? Heb je een plan achter de hand om de omzet op peil te houden en je eigen inkomen te garanderen? En wat na een lange loopbaan? Een goed pensioenplan uittekenen is een absolute must.

Verzeker je inkomen, omzet en pensioen

Gewaarborgd inkomen

Wat als je als zelfstandige ziek wordt of een ongeval krijgt? De tussenkomst van het ziekenfonds is beperkt. Gelukkig kan je jezelf met een polis Gewaarborgd Inkomen beschermen tegen inkomensverlies ten gevolge van arbeidsongeschiktheid.

Ongevallen

Stel dat je bij het uitvoeren van een klusje bij een klant van een ladder valt. Je loopt een beenbreuk op waardoor je maanden buiten strijd bent en dus geen inkomsten meer hebt. Een ongevallenverzekering betekent op zo’n moment extra financiële steun voor jou en je gezin.

Pensioenopbouw

Voor jou als ondernemer is het – nog meer dan voor een werknemer – zeer belangrijk om al tijdens je carrière aan je pensioen te denken. Wij denken graag mee over de optimale pensioenopbouw. Samen met jou bekijken we welke formule het meest interessant is en analyseren op regelmatige tijdstippen of je fiscaal nog steeds geoptimaliseerd bent.

Omzetverzekering

Wanneer jij als zaakvoerder of sleutelpersoon in de onderneming wegvalt door een ongeval of ziekte, kan dat een flinke omzetvermindering tot gevolg hebben. Minder inkomsten terwijl de vaste kosten wel blijven doorlopen. Een situatie die voor vele vennootschappen niet lang houdbaar is.

“Zet je voldoende middelen opzij om ook na je pensioen je huidige levensstandaard te behouden? Kom langs voor een babbel en we tonen je hoe je dit op een fiscaal interessante manier kan doen.”

Koen Desmet

 

Vragen?

Bel tijdens kantooruren naar
011683158

 

Dien een schadeclaim in
Vul het formulier in

 

Ontvang de nieuwsbrief
Schrijf je in