Menu Close

bedrijven → patrimonium

 

Patrimonium

Brand, diefstal of andere schade aan je bedrijfsgebouw(en) of materieel? Zorg voor een goede brandverzekering en vul aan met optionele dekkingen op maat zoals een diefstal- of cashverzekering. Ook je machinepark en elektronica kan je overigens perfect verzekeren via de waarborgen ‘Alle Risico’s Elektronica’ en ‘Machinebreuk’. Verschillende formules zijn mogelijk en we bekijken graag samen met jou de gepaste oplossing.

De basisverzekering voor uw bedrijfsgebouw

Brandverzekering

Breekt er brand uit in je winkel, magazijn, fabriek of ander bedrijfsgebouw? Dit heeft grote gevolgen voor het verderzetten van je zaak. Zorg dus voor een uitgebreide brandverzekering die niet alleen je gebouw, maar ook de inhoud zoals kantoormeubilair, voorraden, afgewerkte producten en verpakkingen dekt. 

Aanvullende verzekeringen

Diefstal

Diefstal van materialen of koopwaar kan je een hoop ellende bezorgen. Een diefstalverzekering vergoedt de schade voor gestolen producten, maar ook voor spullen die vernield of beschadigd worden bij (een poging tot) diefstal.

Cashverzekering

Een cashverzekering is een uitstekende aanvulling op de gewone diefstalverzekering en biedt uitgebreide waarborgen voor het cash geld in je handelszaak. Wanneer een klant met valse biljetten betaald bijvoorbeeld of wanneer geld op een andere manier verloren gaat (zoals bij waterschade).

Alle Risico’s Elektronica

Computers, printers, kassa’s, airconditioning, domotica,… Heel wat materieel is essentieel voor het functioneren van je onderneming. Met deze aanvullende verzekering krijg je een vergoeding voor diefstal en defecten.

Omzetverlies

Je brandverzekering dekt alle materiële schade, maar wat met het inkomstenverlies wanneer je je zaak (tijdelijk) moet sluiten of je activiteiten helemaal of gedeeltelijk stilliggen? Een verzekering commercieel verlies vergoedt je hiervoor, tot je je bedrijf weer kan opstarten. 

Machinebreuk

Met een brandverzekering heb je al een goede basisbescherming, maar voor dure en complexe machines zijn deze dekkingen niet altijd genoeg. Met een extra polis bescherm je je cruciale machines bij schade door onder andere een menselijke fout, een intern defect, kortsluiting of constructiefouten.

Bouwen en verbouwen

Ga je uitbreiden en nieuwe bedrijfsgebouwen plaatsen of renovaties uitvoeren in bestaande panden? Een ABR (Alle Bouwplaats Risico’s) dekt zowel eigen schade als alle schade die tijdens de werken eventueel aan derden wordt toegebracht.

“Schade aan je bedrijfspand of machinepark kan grote gevolgen hebben voor je activiteiten, bedrijfsresultaten en personeel. Het kan zelfs het voortbestaan van je zaak in gevaar brengen. Bekijk dus samen met ons hoe je je hiertegen berschermt.”

Joyce Meers

Vragen?

Bel tijdens kantooruren naar 011683158

 

 

Vraag een offerte aan
Vul het formulier in

 

Ontvang de nieuwsbrief
Schrijf je in