Menu Close

Bouw- of renovatieplannen? Uw tuin omvormen tot een vakantieparadijs in eigen land?
Geef je verzekeringen ook een opknapbeurt!

We brengen onze vrije tijd meer dan ooit thuis door. Heel wat mensen denken dan ook aan bouwen of overwegen een (groene) renovatie van hun woning. Mocht dit op de planning staan, vergeet dan niet om ook even het verzekeringsaspect te bekijken zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Spijtig genoeg zijn problemen in het kader van een (nieuw)bouw of renovatie vandaag de dag schering en inslag.

Voor een nieuwbouw of een structurele verbouwing kan een ABR (‘alle bouwplaats risico’s’) een goede oplossing zijn. Voor minder ingrijpende werken kan een toevoeging in de brandpolis veelal soelaas bieden.

Meer dan vroeger hechten we ook steeds meer aandacht aan onze tuin. Velen onder ons hebben hun tuin dan ook een grondige opknapbeurt gegeven om een thuisvakantie zo aangenaam mogelijk te maken of plannen om op korte termijn een zwembad annex poolhouse te zetten. De meeste maatschappijen hebben in dit kader hun producten herbekeken en adequate oplossingen voorzien om het tuinmeubilair, -materiaal, -aanplanting, zwembad, … te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen zoals o.a. hagel, bliksem, storm, diefstal, …

Contacteer ons gerust met al uw vragen zodat we samen met u de juiste verzekeringsoplossing voor uw plannen kunnen bekijken.