Menu Close

particulierenmobiliteit → fiets

 

Fiets

Neem je regelmatig de fiets? Als zwakke weggebruiker ben je kwetsbaar en loop je risico op een ongeval. Bovendien worden fietsen regelmatig gestolen. Misschien investeerde je een stevig bedrag in een elektrische fiets, mountainbike of koersfiets. Met de juiste fietsverzekering bescherm je niet alleen jezelf, maar ook je fiets en eventuele accessoires tegen schade en diefstal.

Ons aanbod fietsverzekeringen

Omniumverzekering

Met deze verzekering verzeker je je tegen eigen schade na een valpartij of een ongeval. Je kan deze fietsverzekering afsluiten voor een klassieke stadsfiets, maar ook voor een elektrische fiets, mountainbike, koersfiets of zelfs een elektrische step.

Diefstal

Een fiets is vaak een echte investering, zeker wanneer je bijvoorbeeld een elektrische fiets of koersfiets aanschaft. Zelfs al maak je gebruik van een fietsslot, het risico op diefstal blijft bestaan. Met een diefstalpolis op maat verzeker je niet alleen je fiets maar ook accessoires zoals een kinderzitje of fietstas.

Bijstand

Een lekke band? De elektrische motor die het begeeft? Met een bijstandsverzekering word je snel en vakkundig geholpen. Een pechverhelper repareert je fiets ter plaatse of zorgt voor vervoer naar een hersteller.

Ongevallen

Denk eraan om je niet alleen te beschermen tegen materiële schade. Raak je zelf gewond na een val met de fiets? Met een ongevallenverzekering zorg je ervoor dat de medische kosten niet voor eigen rekening zijn.

“Ga je met de fiets naar het werk of naar school of ben je een fervent wielertoerist? Kom eens langs bij ons op kantoor om samen te bekijken of je goed verzekerd bent bij een ongeval.”

Els Foriers

 

Veelgestelde vragen

Onderstaande tabel geeft een duidelijk overzicht wanneer welke verzekering nodig is (klik voor grotere weergave):

Onderstaande tabel geeft een duidelijk overzicht wanneer welke verzekering nodig is (klik voor grotere weergave):

Vragen?

Bel tijdens kantooruren naar
011683158

 

Vraag onmiddellijk een offerte aan
Vul het formulier in